- Daily Icon - https://www.dailyicon.net -

The Valley House by Superkül

Posted By Daily Icon On May 1, 2017 @ 12:30 AM In Architecture | 2 Comments

Built for a family of five, this house in Toronto’s Hoggs Hollow neighbourhood occupies a deep lot on a reverse ravine, with a heavily forested slope rising steeply behind. superkül’s renovation and addition respects the legacy of the existing bungalow’s Mid-Century Modern heritage while establishing a deeper connection to site. Consequently, the existing motif of courtyards and enclosures has been amplified to focus attention and activity to particular zones of the house, and the smooth integration of interior and exterior spaces has been achieved.

The Valley House,Hoggs Hollow, Toronto, Ontario, Canada by Superkül [1]


Article printed from Daily Icon: https://www.dailyicon.net

URL to article: https://www.dailyicon.net/2017/05/the-valley-house-by-superkul/

URLs in this post:

[1] Superkül : https://superkul.ca/

Copyright © 2010 Daily Icon. All rights reserved.


Warning: get_object_vars() expects parameter 1 to be object, null given in /home/clients_ssl/www.dailyicon.net/www/magazine/wp-content/plugins/intensedebate/intensedebate.php on line 599

Warning: get_object_vars() expects parameter 1 to be object, null given in /home/clients_ssl/www.dailyicon.net/www/magazine/wp-content/plugins/intensedebate/intensedebate.php on line 599